Mod του Cyberpunk 2077 φέρνει πίσω το 1996 με γραφικά DOOM (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και θα μιλήσει στους ρετρολάγνους!
31 Δεκεμβρίου 2020 09:58
Mod του Cyberpunk 2077 φέρνει πίσω το 1996 με γραφικά DOOM (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η PC έκδοση του Cyberpunk 2077 σπρώχνει σε διάφορους τομείς τον πήχη τον γραφικών, αφού σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του Digital Foundry διαθέτει μια από τις πιο ολοκληρωμένες υλοποιήσεις ray-tracing τεχνολογιών που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτό δεν απέτρεψε ωστόσο την modding κοινότητα από το να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό demake, το οποίο στέλνει τον τίτλο μερικές δεκαετίες πίσω.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης fionncroke ετοίμασε ένα Doom Reshade mod, το οποίο κάνει το Cyberpunk 2077 να μοιάζει με τον ιστορικό τίτλο της id Software από το 1996. Από τη μειωμένη ανάλυση και τα τονισμένα χρώματα, στα οριζόντια scanlines, το μόνο που λείπει είναι η 4:3 αναλογία οθόνης. Για ακόμη περισσότερο immersion μένει να συνδέσετε και την παλιά CRT που βρίσκεται στην αποθήκη σας. Η 3Dfx κάρτα γραφικών σας καλό θα ήταν μείνει στο ντουλάπι βέβαια, αφού μάλλον δε μπορεί να τρέξει το Cyberpunk, ενώ ούτε η μητρική σας έχει μάλλον AGP θύρα πλέον.

Σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε, το Doom Reshade είναι διαθέσιμο στο Nexus Mods. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες που παρουσιάζουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση.