Τα δωρεάν DLCs του Cyberpunk 2077 ξεκινούν στις αρχές του 2021

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες
30 Δεκεμβρίου 2020 14:15
Τα δωρεάν DLCs του Cyberpunk 2077 ξεκινούν στις αρχές του 2021

Μια κίνηση της CD Projekt που είχε αγκαλιάσει η gaming κοινότητα ήταν τα δωρεάν DLCs του The Witcher 3: Wild Hunt. Το παιχνίδι είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2015 και λίγο μετά  η ομάδα ξεκίνησε να κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Συνολικά, ο τίτλος υποδέχθηκε δεκαέξι δωρεάν DLCs και δύο expansions.

Η πολωνική εταιρία σχεδιάζει να κάνει το ίδιο και με το Cyberpunk 2077, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στην αγορά. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος, αφού ανάρτησε την επίσημη υποσέλιδα σχετικά με τα δωρεάν DLCs. Για την ώρα αυτή δεν περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες, αλλά αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα δωρεάν DLCs θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στις αρχές του 2021.

Για την ιστορία, στις αρχές του επόμενου έτους αναμένεται να κυκλοφορήσουν και δύο μεγάλες ενημερώσεις που θα διορθώσουν τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρίας.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για τα Xbox One, PS4, PC και Stadia. Για την ώρα, η ψηφιακή έκδοσή του έχει αποσυρθεί από το PlayStation Store.