Φήμη: Νέες πληροφορίες για το GTA VI – Γιατί ακυρώθηκε το Bully 2;

Δύο insiders σπάνε τη σιωπή τους
29 Δεκεμβρίου 2020 20:33
Φήμη: Νέες πληροφορίες για το GTA VI – Γιατί ακυρώθηκε το Bully 2;

Ένα από τα κρυμμένα διαμάντια του καταλόγου της Rockstar Gamers είναι χωρίς αμφιβολία το Bully. Οι παίκτες και οι κριτικοί το είχαν λατρέψει για πολλούς λόγους, από την ιδιαίτερη ιδέα του, μέχρι το χαρακτηριστικό «Rockstar» στυλ του. Ανά τα χρόνια έχουν ακουστεί πολλά για το sequel, το οποίο δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα, παρά τις πολλαπλές φήμες και διαρροές.

Τώρα, μια ακόμη φήμη έρχεται να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη. Συγκεκριμένα, ο δύο έμπιστοι πρώην insiders της Rockstar Games που κατά καιρούς είχαν φέρει στην επιφάνεια έγκυρες πληροφορίες, Tez2 και Yan2295, αποκάλυψαν πως το παιχνίδι ακυρώθηκε το 2017.

Αναλυτικότερα, ο τίτλος βρισκόταν καιρό υπό ανάπτυξη, αλλά τελικά ακυρώθηκε λίγο πριν την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2, καθώς η Rockstar ήθελε να εστιάσει δυνάμεις εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Bully 2 θυσιάστηκε και για το Grand Theft Auto VI. Το νέο GTA, σύμφωνα πάντα με τους insiders, βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2015, σε pre-production στάδιο. Πλέον η ανάπτυξη του ισχυρίζονται ότι έχει περάσει το 60% με 70%, χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο κάποιο συγκεκριμένο έτος κυκλοφορίας. Την εξίσωση έρχεται να αντισταθμίσει με τα λεγόμενά του πριν μερικούς μήνες, ο επίσης έμπιστος insider Jason Schreier, ο οποίος έχει δηλώσει πως η κυκλοφορία του GTA VI απέχει πολύ ακόμη.

Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, το Bully 2 φαίνεται πως ακυρώθηκε το 2017, καθώς η Rockstar αποφάσισε να εστιάσει πλήρως στο Red Dead Redemption 2 που κυκλοφόρησε το 2018 και στο GTA VI που αναπτύσσεται από το 2015.

Αν αναλογιστεί κανείς πως η λατρεμένη ομάδα έχει δρομολογήσει την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S για το 2021, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρι το επόμενο παιχνίδι της.