Cyberpunk 2077: Δωρεάν εργαλείο υπόσχεται αύξηση 30FPS με ένα κλικ

Η PC κοινότητα δίνει ξανά τη λύση
28 Δεκεμβρίου 2020 09:00
Cyberpunk 2077: Δωρεάν εργαλείο υπόσχεται αύξηση 30FPS με ένα κλικ

Όπως έχουν διαπιστώσει πλέον οι PC gamers, το Cyberpunk 2077 είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι, ικανό να δυσκολέψει ακόμη και τις πιο ισχυρές κάρτες γραφικών της αγοράς. Όπως συνηθίζει, λοιπόν, η ίδια η κοινότητα δίνει ξανά τη λύση. Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής CodeZ1LLa κυκλοφόρησε το EZ Optimizer, ένα πρόγραμμα για την PC έκδοση που βελτιστοποιεί διάφορες παραμέτρους του παιχνιδιού και είναι ικανό να προσφέρει αύξηση έως και 30 FPS, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Tom’s Hardware.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και το μόνο που θα κληθείτε να κάνετε είναι να μεταφέρετε το σχετικό εκτελέσιμο αρχείο στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που φοβάστε για την ασφάλεια, το εργαλείο πέρασε με τέλειο σκορ από το VirusTotal και φαίνεται να είναι απολύτως “καθαρό”. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος με αυτά τα εργαλεία, οπότε αν δε θέλετε να περιμένετε για το επίσημο patch του Ιανουαρίου, δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη.

Το EZ Optimizer αυτό καθ’ αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού του, προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα απ’ ότι θα κατάφερνε κάποιος απλά ρίχνοντας μόνος του τις in-game ρυθμίσεις. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους τις εξής επιλογές:

Το Max Boost προσφέρει την μέγιστη αύξηση απόδοσης με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Η επιλογή αυτή προτείνεται για χρήστες με GTX 1060 ή χειρότερη κάρτα γραφικών.

Το Balanced προσφέρει μια μέση λύση με καλή ποιότητα εικόνας και απόδοση. Προτείνεται για χρήστες με GTX 1070 Ti ή κάποιας ανώτερης κάρτας (π.χ. RTX).

Το Default αφαιρεί τις παραμετροποιήσεις του προγράμματος, κάνοντας χρήση των ρυθμίσεων του παιχνιδιού.

Το Disable Async Compute βελτιώνει την απόδοση στις GTX κάρτες και προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί στα RTX μοντέλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που παρουσιάζει πιο λεπτομερώς το εργαλείο, με οδηγίες και για να το κατεβάσετε.