Όχι, δεν ακυρώθηκε η Xbox One έκδοση του Halo Infinite

Η 343 Industries βάζει τέλος στις φήμες
25 Δεκεμβρίου 2020 12:24
Όχι, δεν ακυρώθηκε η Xbox One έκδοση του Halo Infinite

Η προβληματική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 που έλαβε έντονη κριτική για την απόδοση στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, πυροδότησε συζητήσεις μέχρι και για το Halo Infinite, με πολλούς παίκτες να αποδίδουν τα θέματα του demo που είδαμε τον Ιούλιο στο γεγονός ότι το παιχνίδι τρέχει ακόμη και στο Xbox One του 2013. Πλέον το Halo Infinite έλαβε ένα χρόνο καθυστέρηση και πολλοί παίκτες ξεκίνησαν τις εικασίες πως η Microsoft θα αφαιρέσει την υποστήριξη για τις προηγούμενης γενιάς κονσόλες, εστιάζοντας αποκλειστικά στα Xbox Series X|S.

Λάδι στη φωτιά των εικασιών ήρθε να βάλει ένα υπάλληλος της 343 Industries, ο οποίος ενημέρωσε το βιογραφικό του, αναφέροντας δίπλα από το Halo Infinite μόνο το PC και τις Series κονσόλες ως πλατφόρμες κυκλοφορίας. Η φήμη ξεκίνησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και έτσι η ομάδα ανάπτυξης τοποθετήθηκε πλέον επίσημα, διαψεύδοντας τις πληροφορίες. Μιλώντας στο The Verge, το στούντιο επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως οι κάτοχοι Xbox One δε θα μείνουν πίσω και πλέον ο υπάλληλος που προκάλεσε τη «ζημιά», ενημέρωσε κατάλληλα το βιογραφικό του.

Το Halo Infinite, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2021 για τα Xbox One, Xbox Series X|S και Windows 10. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.