Η κονσόλα της KFC είναι πραγματική. Και παίζει 4K και κρατάει ζεστό το κοτόπουλο

Ποιο PS5 και ποιο Xbox Series X;
23 Δεκεμβρίου 2020 18:19
Η κονσόλα της KFC είναι πραγματική. Και παίζει 4K και κρατάει ζεστό το κοτόπουλο

“Τα Console Wars τέλειωσαν.” Ακριβώς έτσι ξεκινάει η επίσημη ανακοίνωση της KFC, η οποία νομίζαμε ότι έκανε πλάκα μέχρι τώρα, αλλά τελικά το εννοούσε. Το KFConsole είναι γεγονός και έρχεται με άκρως ανταγωνιστικά specs. Είναι ικανό για VR gaming, 4K αναλύσεις, ray-tracing και gameplay σε έως και 240FPS. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του βέβαια είναι ότι έχει έναν ειδικό θάλαμο για να κρατάει ζεστές τις κοτομπουκιές σας όσο παίζετε. Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα. Επίσημο μότο του είναι το #PowerYourHunger εξάλλου, το οποίο είναι ελαφρώς εμπνευσμένο από το #PowerYourDreams του Xbox Series X.

Το σύστημα βασίζεται σε ένα τροποποιημένο Cooler Master NC100 κουτί και στο Intel NUC 9, όσον αφορά την PC αρχιτεκτονική του. Η κάρτα γραφικών του παρέχεται από την ASUS και μπορεί να αλλάξει με άλλη PCI Express του εμπορίου. Για την αποθήκευση των παιχνιδιών και των δεδομένων σας γίνεται χρήση δύο Seagate BarraCuda 1TB SSDs.

Αν ακόμη νομίζετε πως πρόκειται για φάρσα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα της ‘κονσόλας’ στον ιστότοπο της Cooler Master.

Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορία του KFConsole παραμένουν αβέβαια. Αν δεν έχετε επενδύσει ακόμα σε κάποια κονσόλα νέας γενιάς λοιπόν, πλέον βρήκατε το νέο σας gaming σπίτι. Γιατί ποια άλλη κονσόλα θα κρατάει ζεστό το φαγητό σας;

Tags: