Πρώτη ματιά στις αναβαθμίσεις του Control για τα PS5 και Xbox Series X|S (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της Ultimate Edition
19 Δεκεμβρίου 2020 08:54
Πρώτη ματιά στις αναβαθμίσεις του Control για τα PS5 και Xbox Series X|S (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς πλησιάζουμε το τέλος του έτους, η Remedy και η publishing εταιρία 505 Games έλυσαν την απορία πολλών παικτών, αποκαλύπτοντας πότε θα κυκλοφορήσει η next-gen έκδοση του Control και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει. Ο λόγος γίνεται για το Control Ultimate Edition, το οποίο δε θα προσφέρει κάποια μέθοδο αναβάθμισης για όσους έχουν αγοράσει ήδη τη βασική έκδοση του παιχνιδιού.

Aντιθέτως, αποτελεί ένα νέο πακέτο που περιλαμβάνει τις εκδόσεις και των δύο γενιών, καθώς και τα δύο DLCs που έχουν κυκλοφορήσει. Το Control Ultimate Edition, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 2 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ θα έρθει και στα retail καταστήματα στις 2 Μαρτίου του 2021.

Περνώντας στον τεχνικό τομέα, η next-gen έκδοση των PS5 και Xbox Series X|S θα έρχεται με δύο modes. Η μια επιλογή είναι το Performance Mode που προσφέρει ομαλό gameplay στα 60FPS, ενώ από την άλλη το Graphics Mode εστιάζει στην βελτίωση των γραφικών με ray-tracing, αλλά στα 30FPS.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer της next-gen έκδοσης, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα και από τα δύο modes που στην προκειμένη περίπτωση καταγράφηκαν στο PS5.