Το νέο trailer του Halo: The Master Chief Collection είναι έκρηξη νοσταλγίας

«Η απόλυτη Halo εμπειρία»
18 Δεκεμβρίου 2020 17:27
Το νέο trailer του Halo: The Master Chief Collection είναι έκρηξη νοσταλγίας

Το Halo: The Master Chief Collection έκανε το ντεμπούτο του το 2014 για το Xbox One και η αρχική του κυκλοφορία είχε συνοδευτεί από πολλά προβλήματα. Ωστόσο, η 343 Industries πρακτικά πάτησε το ‘restart’ το 2018 και ξεκίνησε την επανακυκλοφορία της συλλογής, διορθώνοντας τα προβλήματα, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά και προσθέτοντας ακόμη περισσότερα remasters λατρεμένων τίτλων της σειράς. Το Δεκέμβριο του 2019 ξεκίνησε και η σταδιακή κυκλοφορία του τίτλου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ πριν μερικές μέρες το πακέτο έφτασε και στα Xbox Series X | S.

Πλέον το Halo: The Master Chief Collection είναι μια πλήρης συλλογή με remasters/remakes όλων των βασικών Halo παιχνιδιών, εκτός του Halo 5, η οποία δε μένει ωστόσο εκεί, προσθέτοντας ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν ούτε στα αρχικά παιχνίδια. To Xbox αποφάσισε, λοιπόν, να προσκαλέσει ξανά τους παίκτες να βιώσουν το ταξίδι του Master Chief, δημοσιεύοντας ένα νέο trailer με τίτλο ‘η απόλυτη Halo εμπειρία’.

Το βίντεο ανεβάζει τα decibel με λατρεμένα κομμάτια από το soundtrack των παιχνιδιών και γρήγορο μοντάζ με νοσταλγικές σκηνές που έχει αγαπήσει η κοινότητα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: