Έρχεται League of Legends MMO από την Riot Games

Και ανακοινώθηκε με ένα σίγουρα ασυνήθιστο τρόπο
18 Δεκεμβρίου 2020 10:58
Έρχεται League of Legends MMO από την Riot Games

Η ευχή πολλών φανατικών του League of Legends σύμπαντος έγινε πραγματικότητα. Η Riot Games, επισήμως, αναπτύσσεται ένα MMO στο σύμπαν της Runeterra του League of Legends. Αναμενόμενα, πρόκειται για έναν τίτλο μεγάλης κλίμακας και έτσι το στούντιο ετοιμάζεται για ένα κύμα προσλήψεων ώστε να ενισχύσει το δυναμικό της.

Το πιο περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση. Αντί για κάποιο trailer, για κάποιο μεγάλο event ή έστω κάποια διαρροή, ο VP of IP and Entertainment της Riot, Greg Street, απλά το αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι δημοσιεύσεις του ακολουθούν παρακάτω.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το project, αλλά αυτό ενδεχομένως θα αλλάξει σύντομα. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως μετά από πολλά χρόνια, η Riot Games αποφάσισε να τιμήσει το ‘s’ στο όνομά της και τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει το FPS Valorant, το παιχνίδι καρτών Legends of Runeterra, ετοιμάζει το RPG Ruined King για κονσόλες και PC, ενώ καθ’ οδόν είναι και ένα fighting παιχνίδι, καθώς και ο MMO τίτλος της.