Το Assassin's Creed: Valhalla υποδέχεται μεγάλες βελτιώσεις με το 1.1.0 update

Και αλλάζει τα levels των εχθρών
16 Δεκεμβρίου 2020 10:15
Το Assassin's Creed: Valhalla υποδέχεται μεγάλες βελτιώσεις με το 1.1.0 update

Η Ubisoft συνεχίζει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει το Assassin's Creed: Valhalla και έτσι τώρα κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση του παιχνιδιού υπ’ αριθμόν 1.1.0. Μεταξύ άλλων, το εν λόγω update φέρνει άφθονες διορθώσεις προβλημάτων και βελτιώσεις, όπως καλύτερη απόδοση και θέματα με τους NPCs, αλλά προσθέτει και ολοκαίνουργιο περιεχόμενο.

Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο Yule Festival, το οποίο είναι ένα limited-time event με πολλαπλούς εορτασμούς και πλούσιες ανταμοιβές. Παράλληλα και το Settlement θα επεκταθεί, αν και για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα. Η μεγαλύτερη γενικότερη αλλαγή, ωστόσο, έχει να κάνει με τα levels των εχθρών, αφού πλέον δε γίνεται να υπάρχει διαφορά πάνω από 51 levels με τον παίκτη σε κανένα από τα διαθέσιμα επίπεδα δυσκολίας. Ομοίως, και τα bosses που ήταν μικρότερου level από τον παίκτη, πλέον αυτόματα θα αναβαθμιστούν και θα είναι ακριβώς στο ίδιο level με αυτό του χαρακτήρα σας.

Το μέγεθος της ενημέρωσης στις διάφορες πλατφόρμες διαμορφώνεται ως εξής:

Xbox Series X|S: ~6.3 GB
Xbox One: ~5.7 GB
PlayStation 5: ~2.46 GB
PlayStation 4: ~2.4 GB
PC: ~5.6 GB

Φυσικά, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες του update 1.1.0 στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, πατώντας εδώ.