Η Devolver Digital πετσόκοψε τα The Game Awards και βράβευσε ήδη το GOTY 2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως τους πετσόκοψες έτσι;
12 Δεκεμβρίου 2020 10:10
Η Devolver Digital πετσόκοψε τα The Game Awards και βράβευσε ήδη το GOTY 2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα The Game Awards 2020 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία πριν μερικές ώρες, βραβεύοντας ως παιχνίδι της χρονιάς το The Last of Us Part II. Πλέον γνωρίζουμε ωστόσο και ποιο είναι το GOTY του 2021, αφού η Devolver Digital πραγματοποίησε την τελετή απονομής των Game of the Year Awards της επόμενης χρονιάς! Υποψήφια είναι μόνο επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας, παρόλο που κανένα απ’ αυτά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Όπως δηλώνει και η ίδια, τα βραβεία δίνονται, γιατί απλά πρέπει να δοθούν βραβεία. Το ακόμη καλύτερο δε είναι πως το παιχνίδι που κέρδισε, το Loop Hero, δεν ήταν καν υποψήφιο.

Ναι, όπως καταλάβατε, ήταν άλλη μια πανέξυπνη και άκρως σαρκαστική marketing κίνηση της Devolver, για να αποκαλύψει ένα από τα επερχόμενα παιχνίδια της.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρουσιάστρια είναι φυσικά η χαρακτήρας Nina Struthers που έχουμε γνωρίσει από τα εξίσου κάφρικα E3 σόου της εταιρίας τα προηγούμενα χρόνια. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, λοιπόν, δείτε τα Devolver Digital 2021 Game of the Year Awards μέσα από τον player που ακολουθεί.