Το Shady Part of Me καλεί τους παίκτες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι

Κυκλοφορεί σήμερα
11 Δεκεμβρίου 2020 01:47
Το Shady Part of Me καλεί τους παίκτες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι

Στο πλαίσιο των The Game Awards 2020, οι Douze Dixiemes και Focus Home Interactive (γνωστός μεταξύ άλλων publisher για τα A Plague Tale: Innocence, World War Z και Farming Simulator) αποκάλυψε το Shady Part of Me.

Πρόκειται για ένα puzzle-adventure το οποίο καλεί τους παίκτες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι που μοιάζει με όνειρο. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από ένα μικρό κορίτσι και τη σκιά του, όπου και οι δυο τους θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται και να εξελιχθούν. Για να το κάνει αυτό ωστόσο, θα πρέπει να περιηγηθεί σε σουρεαλιστικά ονειρικά τοπία δίνοντας αγώνα να ξεπεράσει συναισθηματικά εμπόδια  μέσω μιας ιστορίας γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

Αυτό που αμέσως προκαλεί εντύπωση είναι το ιδιαίτερο στυλ του καθώς επίσης και η φωνή του κοριτσιού, την οποία ενσαρκώνει η ηθοποιός Hannah Murray, γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά Game of Thrones.

Το Shady Part of Me κυκλοφορεί από σήμερα 10 Δεκεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.