Έντονη δράση στο Cayo Perico Heist που φτάνει στο GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλαπλές δραστηριότητες αναμένουν τους fans
10 Δεκεμβρίου 2020 16:27
Έντονη δράση στο Cayo Perico Heist που φτάνει στο GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται, σταματημό δεν έχει η Rockstar Games, η ο οποία συνεχίζει να εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο το GTA Online. Αυτή τη φορά έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο -όπως αναφέρει η ίδια- Cayo Perico Heist.

Όπως βλέπουμε στο trailer, πολλαπλές δραστηριότητες συμβαίνουν στο νέο νησί. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν αυτή τη φορά εκτός της παρέας τους να παίξουν το heist και solo, κάνοντας ό,τι πραγματικά επιθυμεί η καρδιά τους. Ναι, ακόμη και να αγοράσουν το δικό τους υποβρύχιο! Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, το The Music Locker πρόκειται να ανοίξει σύντομα τις πύλες του στο The Diamond Casino & Resort, όπου εκεί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αλά Fortnite μουσική από τους αγαπημένους τους ανά τον κόσμο DJs.

Το Grand Theft Auto Online είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One. Το The Cayo Perico Heist αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 15 Δεκεμβρίου. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.