Νέα ενημέρωση λογισμικού για PS5 και DualSense – Αυτές είναι οι αλλαγές

Έρχεται να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών
09 Δεκεμβρίου 2020 18:08
Νέα ενημέρωση λογισμικού για PS5 και DualSense – Αυτές είναι οι αλλαγές

Η Sony συνεχίζει να σταθεροποιεί το λειτουργικό σύστημα του PS5 και έτσι οι κάτοχοι της κονσόλας παγκοσμίως έλαβαν εδώ και μερικές ώρες μια νέα ενημέρωση λογισμικού. Το νέο firmware έχει κωδικό 20.02-02.30.00 και έρχεται περίπου δύο εβδομάδες εβδομάδα μετά το update υπ’ αριθμόν 20.02-02.26.00.

Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα οι παίκτες θα κληθούν να κατεβάσουν ένα αρχείο με μέγεθος περίπου 800 MB. Η Sony αποκάλυψε τι ακριβώς αλλαγές φέρνει η εν λόγω ενημέρωση, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα stability update, με τα patch notes να αναφέρουν πως «βελτιώνεται η απόδοση του συστήματος». Παράλληλα, έχουν διορθωθεί τα θέματα σταθερότητας που αντιμετώπιζε η κονσόλα με συγκεκριμένα Wi-Fi routers, τα θέματα που αντιμετώπιζαν μερικά PS4 παιχνίδια που ζητούσαν εισαγωγή κειμένου, καθώς και ένα πρόβλημα που ακύρωνε τα downloads, αν βρισκόταν στη μέσα η μεταφορά κάποιου PS4 τίτλου.

Τέλος, οι κάτοχοι της κονσόλας αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης λογισμικού, κλήθηκαν να ενημερώσουν και το DualSense χειριστήριο.