Τα The Game Awards 2020 θα έχουν 12 με 15 αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών

Συμπεριλαμβανομένων AAA παιχνιδιών
09 Δεκεμβρίου 2020 12:02
Τα The Game Awards 2020 θα έχουν 12 με 15 αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών

Το ρολόι μετράει αντίστροφα για τα The Game Awards 2020, τα οποία αναμένεται να λάβουν χώρα στις 10 Δεκεμβρίου. Το μεγάλο event για άλλη μια χρονιά φαίνεται πως θα έχει πολλαπλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του, Geoff Keighley, πραγματοποίησε ένα AMA στο Reddit, στο οποίο έθεσε τον πήχη σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι θα υπάρχει πάνω από μια ντουζίνα παιχνιδιών που θα ανακοινωθούν ή θα αποκαλυφθούν πλήρως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των φετινών The Game Awards. Συνολικά, μπορούμε να περιμένουμε 12 με 15 αποκαλύψεις/ανακοινώσεις, μεταξύ των οποίων και AAA παιχνίδια. Πρακτικά, και φέτος το σόου θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, αφού συνήθως κάπου τόσες είναι οι ανακοινώσεις που προκύπτουν κάθε χρόνο από την τελετή απονομής των βραβείων.

Συγχρόνως, πέρα από τα νέα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν στο σόου, ο Geoff μίλησε και για τη δομή. Παρόλο που το σόου θα είναι live, δε θα υπάρχει κοινό. Έτσι, πολλοί αναρωτήθηκαν πως ακριβώς θα γίνει η απονομή των βραβείων. Εξαιτίας της πανδημίας, οι υποψήφιοι της κάθε κατηγορία θα συμμετέχουν ζωντανά μέσω Zoom. Η απονομή θα γίνεται ζωντανά και κανένας υποψήφιος δε θα γνωρίζει από πριν αν έχει νικήσει.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το AMA του Geoff πατώντας εδώ. Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη των The Game Awards.