Το launch trailer του Cyberpunk 2077 είναι εδώ με δράση, Keanu Reeves και συναίσθημα!

Μια τελευταία γεύση πριν το μεγάλο ντεμπούτο
08 Δεκεμβρίου 2020 19:35
Το launch trailer του Cyberpunk 2077 είναι εδώ με δράση, Keanu Reeves και συναίσθημα!

Η αναμονή για πολλούς gamers έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Σε λιγότερες από 77 ώρες, το Cyberpunk 2077 επιτέλους κυκλοφορεί.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με το The Witcher 3: Wild Hunt, η CD Projekt φέρνει το νέο πόνημά της στην εκπνοή της γενιάς. Το Cyberpunk 2077 είναι ένα open-world, action-adventure παιχνίδι που μας μεταφέρει στο δυστοπικό, φουτουριστικό περιβάλλον της Night City. Ως παίκτες αναλαμβάνουμε το ρόλο του ‘V’, ενός παράνομου μισθοφόρου που κυνηγάει ένα μοναδικό εμφύτευμα που είναι το κλειδί της αθανασίας.

Το launch trailer του παιχνιδιού μόλις δημοσιεύτηκε και μας δίνει μια γεύση απ’ όλα αυτά, από τον Keanu Reeves που συγκαταλέγεται στο καστ, καθώς και από μερικές συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4. Ο τίτλος θα είναι συμβατός μέσω backwards compatibility και με τα PS5 και Xbox Series X | S, με τις κανονικές next-gen αναβαθμίσεις του να καταφθάνουν το 2021. Εδώ στους Unboxholics έχουμε ήδη το παιχνίδι στα χέρια μας εδώ και αρκετές ημέρες και μπορείτε να ακούσετε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ. Το αναλυτικό review, το οποίο επιμελείται ο Σάκης Καρπάς, θα ακολουθήσει σύντομα.