Το νέο περιεχόμενο του Animal Crossing για τον Δεκέμβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστικό περιεχόμενο για τους συλλέκτες
08 Δεκεμβρίου 2020 11:33
Το νέο περιεχόμενο του Animal Crossing για τον Δεκέμβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα νέο βίντεο όπως φαίνεται θέλησε να γιορτάσει η Nintendo τον εορταστικό μήνα Δεκέμβριο, παρουσιάζοντας όλες τις προσθήκες που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες για το Animal Crossing: New Horizons. Εκείνοι που συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι από την πρώτη μέρα, συλλέγοντας κάθε σκαθάρι και ψάρι, σίγουρα έχουν αρκετά συναρπαστικά πράγματα να κάνουν.

Προς το παρόν, υπάρχουν διαθέσιμα ένα σκαθάρι και ένα ψάρι σε δυο τμήματα του Critterpedia. Μια από τις αλλαγές που φέρνει ο Δεκέμβριος, έχει να κάνει με το ψάρι Pond Smelt, το οποίο μπορεί να αλιευθεί στα ποτάμια. Οι αστακοί είναι επίσης διαθέσιμοι, ωστόσο για το Dung Beetle, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν τα χιόνια.

Η μεγάλη βέβαια ατραξιόν του Animal Crossing: New Horizons είναι τα φεστιβάλ Toy Day. Επιπλέον, ο μαυρομύτης τάρανδος Jingle θα κατευθυνθεί στην πόλη, με στόχο φυσικά να μοιράσει χαρά και δώρα γύρω από το νησί. Επίσης, μια νέα γκάμα από toys θα γίνει διαθέσιμη στη Nook’s Cranny, ενώ και μια χειμωνιάτικη κολεξιόν θα διατεθεί στις Able Sisters.

Συνεχίζοντας, μέσα στο μήνα κάποια συγκεκριμένα δέντρα θα στολιστούν με χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Αυτά τα δέντρα θα περιέχουν επιπλέον και κάποια ειδικά crafting στολίδια. Οι παίκτες θα μπορούν να κουνήσουν τα δέντρα, κάνοντας τα στολίδια να πέσουν, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά από αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων χριστουγεννιάτικων δέντρων και διακοσμητικών φώτων. Το Toy Day είναι το δεύτερο μέρος από το πρόσφατο ανακοινωθέν update, το οποίο περιλαμβάνει επίσης και του εορτασμούς της μέρας της Γαλοπούλας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.