Ο Eminem πήρε το PS5 του από τον Άγιο Βασίλη (BINTEO)

Σε μια ξεκαρδιστική παρωδία του κομματιού Stan
07 Δεκεμβρίου 2020 11:23
Ο Eminem πήρε το PS5 του από τον Άγιο Βασίλη (BINTEO)

Αν έχετε κάνει την προσπάθεια να αγοράσετε το PS5 μάλλον γνωρίζετε τον «πόνο». Ναι, η κονσόλα έχει ξεπουλήσει πρακτικά παντού και πολλοί gamers που θέλουν το σύστημα χρειάζεται απλά να περιμένουν ή…να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Το θέμα με το περιορισμένο στοκ της next-gen κονσόλας της Sony πλέον έχει γίνει θέμα συζήτησης ακόμα και στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και τώρα το περίφημο κωμικό σόου Saturday Night Live ήρθε να δώσει την δική του πινελιά.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός Pete Davidson ετοίμασε μια παρωδία του κομματιού Stan του Eminem, στην οποία αναλαμβάνει το ρόλο του Stu και στέλνει γράμματα στον Άγιο Βασίλη για να του στείλει ένα PS5. Όπως και στο αρχικό τραγούδι, τα γράμματα μένουν δυστυχώς αναπάντητα. Το αποκορύφωμα είναι το φινάλε βέβαια, στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος ο Eminem, ο οποίος βρήκε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ένα PS5 από τον Άγιο Βασίλη.

Δείτε την ξεκαρδιστική παρωδία μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε και το αρχικό βίντεο κλιπ του κομματιού του Eminem.

Tags: