Ο Neil Druckmann των The Last of Us πήρε προαγωγή σε πρόεδρος της Naughty Dog

Επίσημη ανακοίνωση από το στούντιο
07 Δεκεμβρίου 2020 10:04
Ο Neil Druckmann των The Last of Us πήρε προαγωγή σε πρόεδρος της Naughty Dog

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η Naughty Dog ανακοίνωσε μερικές εσωτερικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η προαγωγή του creative director του The Last of Us Part II. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Neil Druckmann, ο οποίος πλέον θα έχει το ρόλο του προέδρου της εταιρίας, μαζί με τον Evan Wells.

Εδώ και περίπου τρία χρόνια, ο Druckmann εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου, μετά την προαγωγή που έλαβε το 2018. Ο Druckmann εργάζεται για το στούντιο από το 2004, ξεκινώντας ως gameplay programmer στο Jak 3. Το πρώτο παιχνίδι που ανέλαβε ως creative director ήταν το The Last of Us, ενώ προηγουμένως είχε το ρόλο του co-writer και co-lead game designer στο Uncharted 2: Among Thieves.

Αυτή δεν ήταν, ωστόσο, η μοναδική αλλαγή που πραγματοποιήθηκε, αφού και οι Alison Mori και Christian Gyrling έλαβαν επίσης προαγωγή και πλέον έχουν ρόλο αντιπροέδρων.

Για την ιστορία, η Mori προηγουμένως ήταν η director of operations του στούντιο, ενώ ο Gyrling είχε το ρόλο του co-director of programming.

Ο Evan Wells της Naughty Dog δήλωσε:

Έχουμε μια απίστευτη ομάδα στη Naughty Dog και το να είσαι σε θέση να συνεργαστείς μαζί με κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις μέρες. Αισθάνομαι περήφανος όταν είμαι σε θέση να αναγνωρίσω τα επιτεύγματά τους και τις συνεισφορές τους στο στούντιο.