Το Day One patch του Cyberpunk 2077 θα ξεπερνά μάλλον τα 40GB

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
05 Δεκεμβρίου 2020 11:13
Το Day One patch του Cyberpunk 2077 θα ξεπερνά μάλλον τα 40GB

Το ιδιαίτερο χρονικό της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 είναι πλέον ευρέως γνωστό. Στις 5 Οκτωβρίου μάθαμε πως το παιχνίδι έγινε χρυσό και έτσι ξεκίνησε η παραγωγή των retail αντιτύπων, αφού η ανάπτυξή του είχε -θεωρητικά- ολοκληρωθεί. Τελικά, η CD Projekt καθυστέρησε τον τίτλο στις 27 Οκτωβρίου, με στόχο να βελτιώσει την συνολική ποιότητα και να εξαλείψει όσο το δυνατόν περισσότερα bugs, μέσα από το Day One update του.

Εν τέλει, retail αντίτυπα του παιχνιδιού έφτασαν στα χέρια των παικτών αρκετά πριν την κυκλοφορία του και έτσι μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για το μεγάλο αυτό Day One update. Αναλυτικότερα, ο χρήστης του Twitter, DreamcastGuy, ο οποίος έχει στην κατοχή του την Xbox έκδοση του παιχνιδιού, επισήμανε πως η κονσόλα του τον προέτρεψε να κατεβάσει ένα update των 43.5GB. Όπως είναι λογικό, έκανε την εικασία πως πρόκειται για το Day One update.

Στη δημοσίευσή του, ωστόσο, απάντησε ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού, διευκρινίζοντας πως η ενημέρωση αυτή δεν είναι τελικά το Day One update. Φαίνεται πως η CD Projekt ετοιμάζει ένα ακόμη μεγαλύτερο patch, το οποίο πιθανότατα θα ξεπερνά το προαναφερθέν μέγεθος, για όποιον πρωτοβάλει το παιχνίδι στην κονσόλα του.

Για την ιστορία, υπάρχουν αναφορές πως το παιχνίδι χρειάζεται κάπου στα 70 με 80GB ελεύθερου χώρου, ανάλογα την πλατφόρμα, αλλά το τελικό μέγεθος παραμένει άγνωστο. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως το patch της PC έκδοσης ενδέχεται να φτάνει μέχρι και τα 49GB.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4. Ο τίτλος θα είναι συμβατός μέσω backwards compatibility και με τα PS5 και Xbox Series X | S, με τις κανονικές next-gen αναβαθμίσεις του να καταφθάνουν το 2021.