Το επίσημο strategy guide του Cyberpunk 2077 είναι 464 σελίδες

Ετοιμαστείτε για μελέτη!
05 Δεκεμβρίου 2020 09:08
Το επίσημο strategy guide του Cyberpunk 2077 είναι 464 σελίδες

Μοιάζει με ψέμα, αλλά το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε πέντε ημέρες. Ναι, έμειναν μόλις πέντε. Οι παίκτες που θέλουν, λοιπόν, να είναι προετοιμασμένοι πλήρως για το παιχνίδι από την πρώτη μέρα, πριν το internet κατακλιστεί από walkthroughs και πληροφορίες, μπορούν πλέον να βρουν στα καταστήματα το επίσημο strategy guide. H CD Projekt συνεργάστηκε με την Piggyback Interactive για την έκδοση του οδηγού και το αξιοσημείωτο είναι πως συνολικά φτάνει τις 464 σελίδες. Δε μπορούμε να κρίνουμε κάτι για το βάθος του παιχνιδιού απ’ αυτό, αλλά σίγουρα είναι πολλές!

Το Cyberpunk 2077: The Complete Official Guide, όπως ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι στις 10 Δεκεμβρίου και θα αναλύει σε βάθος όλες τις πτυχές του. Περιγράφει τις λεπτομέρειες όλων των gameplay συστημάτων και έχει walkthoughs για κάθε quest, συμπεριλαμβανομένων διαγραμμάτων ροής που δείχνουν όλες τις πιθανές επιλογές και καταλήξεις της κάθε αποστολής.

Η απλή του έκδοση των 464 σελίδων θα κοστίζει $24.99, ενώ η collector's edition που θα έχει σκληρό εξώφυλλο θα κοστίζει $39.99 και θα φτάνει τις 496 σελίδες, αφού θα έρχεται με μερικές επιπλέον εικόνες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του βιβλίου, γιατί πλέον υπάρχει ένα trailer για τα πάντα.