Το Dragon Age 4 θα παρουσιαστεί στα φετινά The Game Awards  

Όπως υποσχέθηκε η BioWare

Το Dragon Age 4 θα παρουσιαστεί στα φετινά The Game Awards

Όπως ανακοίνωσε η EA, το ολοκαίνουργιο Dragon Age, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και μερικά χρόνια, θα παρουσιαστεί στα The Game Awards 2020. Μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο concept εικόνες και διάφορα άλλα μικρά teasers, οπότε ενδέχεται αυτή τη φορά να δούμε επιτέλους gameplay πλάνα.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσα από τον επίσημη ιστοσελίδα της BioWare, για να γιορτάσει το Dragon Age Day. Στο πλαίσιο αυτό, το στούντιο δημοσίευσε τέσσερις μικρές ιστορίες που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν και υποσχέθηκε περισσότερα στο επερχόμενο σόου του Geoff Keighley. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, επιβεβαίωσε ξανά πως το παιχνίδι θα παρουσιαστεί στα The Game Awards που θα λάβουν χώρα στις 10 Δεκεμβρίου. Κατά κάποιον τρόπο θα είναι σαν επέτειος για το παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά είχε αποκαλυφθεί στα The Game Awards 2018.

Σίγουρα το timing δεν είναι και το καλύτερο για τη BioWare, αφού μόλις πριν μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πως ο επικεφαλής του στούντιο, Casey Hudson, καθώς και ο executive producer των Dragon Age, Mark Darrah, αποχώρησαν, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό, πατώντας εδώ.

Μέχρι τα The Game Awards, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόσφατο Behind the Scenes βίντεο του παιχνιδιού, το οποίο είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο.