Το Photo Mode του Cyberpunk 2077 θα αναδείξει το φωτογράφο που κρύβετε μέσα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικές πληροφορίες από το νέο επίσημο βίντεο
03 Δεκεμβρίου 2020 12:23
Το Photo Mode του Cyberpunk 2077 θα αναδείξει το φωτογράφο που κρύβετε μέσα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέχουμε πλέον μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και η CD Projekt συνεχίσει να κορυφώνει το hype και την ανυπομονησία των παικτών, δημοσιεύοντας νέο υλικό και πληροφορίες. Στο πλαίσιο αυτό, η πολωνική ομάδα αποκάλυψε το Photo Mode του παιχνιδιού.

Ναι, το Cyberpunk 2077 θα ενσωματώνει το χαρακτηριστικό που έχει αγαπηθεί σε πολλά παιχνίδια τελευταία και θα σας επιτρέπει να αναδείξετε τον φωτογράφο που πάντα κρύβατε μέσα σας. Το mode θα έχει πληθώρα επιλογών, με πολλαπλά sliders για την κάμερα, το depth of field, την πόζα του χαρακτήρα, τα εφέ, ενώ θα προσφέρονται μέχρι και αυτοκόλλητα.

Φυσικά, θα μπορείτε να παγώσετε τη δράση ανά πάσα στιγμή και να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Ακολουθεί το βίντεο που περιγράφει αναλυτικά το Photo Mode και τις δυνατότητές του.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4. Ο τίτλος θα είναι συμβατός μέσω backwards compatibility και με τα PS5 και Xbox Series X | S, με τις κανονικές next-gen αναβαθμίσεις του να καταφθάνουν το 2021.