Ο Crash αφήνει τον Cortex και παίζει Uncharted στον καναπέ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείνοντας το μάτι στην Naughty Dog
02 Δεκεμβρίου 2020 10:33
Ο Crash αφήνει τον Cortex και παίζει Uncharted στον καναπέ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά Crash Bandicoot έχει επιστρέψει για τα καλά και όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται υπό ανάπτυξη και το πέμπτο αριθμημένο κεφάλαιό της. Τώρα, ο επίσημος λογαριασμό του franchise στο Twitter έκλεισε το μάτι στη Naughty Dog, η οποία ευθύνεται για τα αρχικά παιχνίδια της σειράς, δημοσιεύοντας ένα πανέξυπνο βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε τον Crash άνετο στον καναπέ του, να απολαμβάνει το αναψυκτικό του και να παίζει Uncharted παρέα με την Coco. Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Φυσικά, όσοι έχουν παίξει το Uncharted 4: A Thief’s End θα καταλάβουν αμέσως την αναφορά. Συγκεκριμένα, ο τίτλος περιλάμβανε ένα νοσταλγικό Easter Egg, με τον Nathan και την Elena να παίζουν το αρχικό Crash Bandicoot μαζί, αποτίοντας φόρο τιμής στον ιστορικό retro τίτλο.

Βέβαια, η κοινότητα πιστεύει πως το εν λόγω βίντεο κρύβει και ένα easter egg για το μέλλον του franchise. Συγκεκριμένα, προς το τέλος που ανοίγει το πλάνο, φαίνεται στο παρασκήνιο μια πινακίδα “Wumpa League” που είναι αναφορά στο Crash Team Racing. Πέρυσι, η ομάδα ανάπτυξης Toys for Bob κυκλοφόρησε το Crash Team Racing Nitro Fueled, ένα remake του κλασικού τίτλου του PlayStation 1. Ενδεχομένως να βρίσκεται στα σκαριά και ένα sequel για τον kart racing τίτλο ή πιθανώς η κοινότητα υπεραναλύει ένα αθώο βίντεο. Ό,τι και να ισχύει, θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, το Crash Bandicoot 4: It’s About Time, είναι διαθέσιμο για τα PS4 και Xbox One.