Το πρώτο μεγάλο update των Xbox Series X | S φέρνει νέα δυναμικά θέματα

Μαζί με άλλα νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές
01 Δεκεμβρίου 2020 12:02
Το πρώτο μεγάλο update των Xbox Series X | S φέρνει νέα δυναμικά θέματα

Τα Xbox Series X και Xbox Series S μετρούν μόλις λίγες εβδομάδες στην αγορά και τώρα η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη τους μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού. Συγκεκριμένα, η εταιρία επισημαίνει πως οι κάτοχοι των νέων κονσολών μπορούν να περιμένουν πληθώρα παρασκηνιακών βελτιώσεων απόδοσης και διορθώσεις προβλημάτων, ενώ συγχρόνως έχουν να υποδεχθούν και διάφορα νέα χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, πλέον στα settings της κονσόλας έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή των Dynamic Backgrounds. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που υποστηρίζεται μόνο από τα Xbox Series X | S και όπως υποδηλώνει και το όνομά του, σας αφήνει να παραμετροποίησετε την κονσόλα σας με κινούμενα θέματα. Για αρχή υπάρχουν επτά διαφορετικά θέματα, μερικά από τα οποία αποτιούν μάλιστα φόρο τιμής στις παλιότερες Xbox κονσόλες. Αξίζει να σημειωθεί πως το χρώμα των θεμάτων αλλάζει ανάλογα με το χρώμα που έχετε επιλέξει για το προφίλ σας γενικότερα.

Συγχρόνως, πλέον υπάρχει μια ειδική ένδειξη για να βλέπετε πότε τα παιχνίδια κάνουν χρήση της Auto HDR τεχνολογίας, στο My Game and Apps έχουν προστεθεί ειδικές ενδείξεις για να μπορείτε να ξεχωρίζετε ευκολότερα τα παιχνίδια που έχουν αναβαθμιστεί για τα Xbox Series X|S, η καρτέλα των παιχνιδιών στο Xbox Guide έχει αλλάξει με νέες προσθήκες, ενώ τέλος πλέον θα μπορείτε να κάνετε προ-εγκατάσταση των παιχνιδιών που θα έρθουν μελλοντικά στο Xbox Game Pass, για να μη χάνεται καθόλου χρόνο παιχνιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές της ενημέρωσης πατώντας εδώ.