Πολύ υψηλότερες οι προ-παραγγελίες του Cyberpunk 2077 σε σχέση με τα Witcher

Νέα στοιχεία για την επερχόμενο τίτλο
30 Νοεμβρίου 2020 09:58
Πολύ υψηλότερες οι προ-παραγγελίες του Cyberpunk 2077 σε σχέση με τα Witcher

Σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που επιμελήθηκε το μέσο Seeking Alpha, μιλώντας στους επενδυτές, η CD Projekt αποκάλυψε μερικές άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πρόσφατο τρίμηνο του έτους. Συγκεκριμένα, αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό των προ-παραγγελιών του παιχνιδιού, η πολωνική εταιρία τόνισε ότι μέχρι στιγμής είναι «εμφανώς υψηλότερες» από οποιοδήποτε Witcher τίτλο σε οποιοδήποτε σημείο των pre-launch περιόδων.

Μάλιστα, τα στελέχη επισήμαναν στους επενδυτές πως τα αναβαλλόμενα έσοδα της εταιρείας είναι ένας δείκτης για το πόσο δημοφιλές έχει αποδειχθεί το παιχνίδι. Στο τρίτο τρίμηνο του έτους, η CD Projekt κατέγραψε αύξηση των αναβαλλόμενων εσόδων κατά 20 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση που έχει δει ποτέ στην ιστορία της, όσον αφορά πάντα αυτό το δείκτη.

Παράλληλα, μάθαμε και τις εκτιμήσεις της ομάδας για το χάσμα φυσικών-ψηφιακών πωλήσεων. Αναλυτικότερα, η CD Projekt περιμένει τουλάχιστον το 50% των αρχικών πωλήσεων του Cyberpunk 2077 να είναι ψηφιακές. Και όσον αφορά τα pre-orders, το ζύγι γέρνει σημαντικά προς την πλευρά του digital. Ο CFO, Piotr Nielubowicz, διευκρίνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει κάποια πρόβλεψη με οποιαδήποτε ακρίβεια, ωστόσο περιμένει ότι το μερίδιο των ψηφιακών πωλήσεων θα είναι σίγουρα περισσότερο από 50% και σίγουρα περισσότερο από του Witcher 3.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC και συγχρόνως θα είναι συμβατό και με τα PS5 και Xbox Series X | S.