Το πρώτο gameplay του Project Eve μοιάζει με έναν συνδυασμό Nier και God of War

Μια νέα ματιά στον τίτλο της SHIFTUP
28 Νοεμβρίου 2020 09:24
Το πρώτο gameplay του Project Eve μοιάζει με έναν συνδυασμό Nier και God of War

Η κορεάτικη ομάδα ανάπτυξης SHIFTUP παρουσίασε τα πρώτα gameplay πλάνα του επερχόμενου παιχνιδιού της που ακούει στο όνομα Project Eve. Πρόκειται για ένα third-person action τίτλο, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά τον προηγούμενο χρόνο. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια ‘Eve’ να παλεύει ενάντια στους άγνωστους εισβολείς ονόματι NA-tives, για να διεκδικήσει εκ νέου την Γη, μετά την κατάρρευσή της. Οι επιρροές από το Nier Automata, τόσο στο σχεδιασμό των χαρακτήρων όσο και στο gameplay, είναι εμφανείς, ωστόσο η ταχύτητα της δράσης είναι ελαφρώς μειωμένη και με περισσότερη βαρύτητα, θυμίζοντας ελαφρώς και το τελευταίο God of War.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας, το παιχνίδι θα έχει live-action επιπέδου γραφικά και θα αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες, όπως ένα high-density 3D scan σύστημα και performance capture. Στόχος των developers είναι να δείξουν την μέγιστη δυνατή απόδοση διαφόρων πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών.

Για την ιστορία, επικεφαλής του SHIFTUP στούντιο είναι ο Hyung-Tae Kim, ένας art director και illustrator, γνωστός για τη δουλειά του στο Blade & Soul.

 

 

Tags: