Το The Last of Us Part II είναι «μόνο η αρχή» σύμφωνα με τον Gustavo Santaolalla

Ο μουσικοσυνθέτης ανάβει φωτιές στην κοινότητα
28 Νοεμβρίου 2020 08:43
Το The Last of Us Part II είναι «μόνο η αρχή» σύμφωνα με τον Gustavo Santaolalla

Το The Last of Us Part II βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων, αφού ο τίτλος τα πήγε εξαιρετικά στα πρόσφατα Golden Joystick Awards, κερδίζοντας και το μεγάλο βραβείο Ultimate Game of the Year. Παράλληλα, το πόνημα τις Naughty Dog είναι υποψήφιο σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες στα επερχόμενα The Game Awards, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου Game of the Year βραβείου.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο συνθέτης του franchise, Gustavo Santaolalla, σχολίασε το γεγονός πως το παιχνίδι είναι υποψήφιο σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και για την καλύτερη μουσική. Αυτό που αναστάτωσε την κοινότητα είναι πως ο Santaolalla αναφέρει στη δημοσίευσή του πως ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον μεταποκαλυπτικό κόσμο της Naughty Dog είναι «μόνο η αρχή».

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κοινότητα ξεκίνησε τις εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνει το «μόνο η αρχή». Άλλοι πιστεύουν πως ο Santaolalla αναφέρεται στο The Last of Us Part III, το οποίο ενδέχεται να είναι το επόμενο project της Naughty Dog. Παράλληλα, μια σκέψη που επικρατεί είναι πως η αινιγματική φράση αφορά το επερχόμενο τηλεοπτικό σόου του HBO, το οποίο ο Santaolalla θα στολίσει με τις νότες του. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα ετοιμάζει και μια multiplayer standalone εμπειρία, όμοια με το Factions του πρώτου παιχνιδιού.

Εσείς τι πιστεύετε πως ετοιμάζει η Naughty Dog; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.