Τεράστιο patch του Assassin's Creed Valhalla διορθώνει την απόδοση στο Xbox Series X

Ενώ φέρνει 60FPS mode στο Xbox Series S
26 Νοεμβρίου 2020 10:37
Τεράστιο patch του Assassin's Creed Valhalla διορθώνει την απόδοση στο Xbox Series X

Όπως είχα αναφέρει και στο review μου για το Assassin's Creed Valhalla, το παιχνίδι δυστυχώς ταλαιπωρείται από πολλά bugs και τεχνικά προβλήματα. Τώρα, περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, η Ubisoft έρχεται με το πρώτο μεγάλο patch.

Η ενημέρωση υπ' αριθμόν 1.0.4 μοιάζει τεράστια, αφού διορθώνει αμέτρητα θέματα του τίτλου. Μεταξύ άλλων η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως έχει βελτιώσει την απόδοση γενικότερα, ενώ έχει διορθώσει και τα θέματα στις Xbox Series X | S κονσόλες, όπως το έντονο screen tearing.

Παράλληλα, όλοι οι κάτοχοι next-gen κονσολών θα έχουν πλέον δύο modes για να επιλέξουν. Το Performance Mode θα σας επιτρέπει να διατηρείτε σταθερά 60 FPS με γραφικά που προσαρμόζονται ανάλογα την περίσταση. Από την άλλη, το Quality Mode τρέχει το παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ανάλυση και γραφικά, αλλά στα 30FPS. Πλέον και οι κάτοχοι Xbox Series S θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στα 60FPS λοιπόν.

Τέλος, πέρα από την πληθώρα των gameplay βελτιώσεων και των balancing αλλαγών, έχουν γίνει πολλές διορθώσεις στην AI, τον τομέα των γραφικών, τον ήχο, τα animations, το UI και πολλά ακόμη. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog πατώντας εδώ.

Η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη εντός της ημέρας και το μέγεθός της διαμορφώνεται ως εξής στις διάφορες πλατφόρμες:

Xbox Series X|S: ~5.3 GB
Xbox One: ~4.9 GB
PlayStation 5: ~2.5 GB
PlayStation 4: ~4.1 GB
PC: ~4.3 GB

Το Assassin's Creed Valhalla είναι διαθέσιμο για τα Xbox Series X | S, Xbox One, PS4, PS5, Ubisoft Connect, Epic Games Store, Stadia και Amazon Luna.