Το Marvel's Avengers δεν έβγαλε ακόμη ούτε ευρώ για την Square Enix

Κάτω των προσδοκιών οι πωλήσεις του
26 Νοεμβρίου 2020 10:12
Το Marvel's Avengers δεν έβγαλε ακόμη ούτε ευρώ για την Square Enix

Η Square Enix παραδέχθηκε πως το Marvel's Avengers ακόμα δεν είναι κερδοφόρο, αφού δεν έχει βγάλει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ανάπτυξη και την προώθησή του. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο του έτους, με μεγάλη χασούρα της τάξεως των 7 δισεκατομμυρίων yen, δηλαδή περίπου €56 εκατομμύρια.

Όπως επισήμανε ο Προέδρος, Yosuke Matsude, οι πωλήσεις του blockbuster τίτλου δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της εταιρίας. Σε συνδυασμό με τις απογοητευτικές πωλήσεις, η Square τονίζει πως οι οικονομικές απώλειες του τριμήνου οφείλονται και στην τεράστια marketing καμπάνια του παιχνιδιού, με την εταιρία να ξοδεύει πολλά για να επαναφέρει τον τίτλο στην συνείδηση των παικτών, μετά την καθυστέρηση που είχε λάβει. Παρ’ όλα αυτά, η Square Enix παρέμεινε αισιόδοξη πως το Marvel's Avengers θα συνεχίσει να πουλά, με αφορμή το νέο περιεχόμενο και τους χαρακτήρες που θα καταφθάσουν στο μέλλον.

Το Marvel’s Avengers είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC και σύντομα θα υποδεχθεί την πρώτη του νέα χαρακτήρα, την Kate Bishop. Σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε αναλυτικότερα για τα οικονομικά της Square Enix, μπορείτε να βρείτε το επίσημο δημοσίευμα πατώντας εδώ.