Επίσημο: Το PS5 πέτυχε το μεγαλύτερο ντεμπούτο κονσόλας όλων των εποχών 

Νέες πληροφορίες και για το στοκ

Επίσημο: Το PS5 πέτυχε το μεγαλύτερο ντεμπούτο κονσόλας όλων των εποχών

Όπως επιβεβαίωσε η Sony μέσα από δημοσίευση του επίσημου λογαριασμού του PlayStation στο Twitter, το PS5 κατάφερε το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στην ιστορία της εταιρίας, πουλώντας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη PlayStation κονσόλα.

Το γεγονός ότι ξεπέρασε το ντεμπούτο του PS4 σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο launch κονσόλας όλων των εποχών. Για την ιστορία, το 2013, ο τότε CEO του PlayStation, Andrew House, είχε αποκαλύψει πως το PS4 ξεπέρασε τις 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες. Λίγες ημέρες μετά, το PlayStation είχε επιβεβαίωσε το δημοσίευμα των αναλυτών της DFC Intelligence, το οποίο επισήμαινε πως το PS4 είχε πετύχει το μεγαλύτερο launch στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

Ακολουθεί το μήνυμα της Sony για το PS5, το οποίο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του προκατόχου του.

Θέλουμε να ευχαριστούμε τους gamers σε όλον τον κόσμο που έκανα το ντεμπούτο του PS5, το μεγαλύτερο launch κονσόλας μας.

Η ζήτηση του PS5 δεν έχει προηγούμενο και έτσι θέλαμε να επιβεβαιώσουμε πως περισσότερα τεμάχια θα φτάσουν στα καταστήματα πριν το τέλος του έτους.

Παρακαλούμε να μείνετε σε επικοινωνία με τα καταστήματα της περιοχής σας.

Το PS5 έκανε το ντεμπούτο του στις 12 Νοεμβρίου στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα. Λίγο αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου, η πολυπόθητη κονσόλα κυκλοφόρησε και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Όπως επισημαίνει η δημοσίευση της Sony, τα καταστήματα θα εφοδιαστούν με περισσότερο στοκ μέχρι το τέλος του έτους.

Η Sony εκτιμά πως το PS5 θα συνεχίσει την πορεία-ρεκόρ του, ξεπερνώντας τα 7.6 εκατομμύρια που είχε πουλήσει μέχρι το τέλος του έτους το PS4.

22 comment(s)

End of content

No more pages to load