Το HITMAN 3 θα σας ταξιδέψει στην Κίνα – 4K 60FPS στη νέα γενιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε μια ακόμη τοποθεσία και τεχνικές λεπτομέρειες
25 Νοεμβρίου 2020 13:03
Το HITMAN 3 θα σας ταξιδέψει στην Κίνα – 4K 60FPS στη νέα γενιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του HITMAN 3 να πλησιάζει, η IO Interactive έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer που εστιάζει στον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, αυτό παρουσιάζει τις τεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές που θα φέρει το νέο κεφάλαιο, πηγαίνοντάς μας μια βόλτα στην Κίνα. Ναι, το βίντεο αποκαλύπτει συγχρόνως μια από τις τοποθεσίες του sequel που δεν είναι άλλη από την πόλη Τσονγκτσίνγκ στην νοτιοδυτική Κίνα.

Περνώντας σε λεπτομερείς, η ομάδα ανάπτυξης έχει βελτιώσει το σύστημα φωτισμού και τις αντανακλάσεις της Glacier μηχανής γραφικών της. Παράλληλα, ιδιαίτερη φροντίδα έχουν λάβει τα εφέ του νερού και της βροχής, ενώ η ομάδα έχει προσέξει και τα animations που έχουν γίνει αμεσότερα από ποτέ, αλλά συγχρόνως και πιο ομαλά. Τέλος, η AI δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια της, με την μηχανή γραφικών να είναι σε θέση να χειρίζεται μέχρι και 300 ανθρώπους ταυτόχρονα.

Όσον αφορά τώρα τις νέες κονσόλες και τους ικανούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το παιχνίδι θα τρέχει σε 4K ανάλυση και 60 FPS με HDR. Τέλος, η ομάδα αποκάλυψε πως και όλα τα επίπεδα των HITMAN 1 και 2 θα λάβουν τις παραπάνω αναβαθμίσεις μέσω του HITMAN 3, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με το δεύτερο κεφάλαιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Το HITMAN 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2021 για τα PlayStation 5, PlayStation 4 (με υποστήριξη για PlayStation VR), Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, Nintendo Switch και PC (μέσω του Epic Games Store).