Σάλος με τις παραγγελίες του PS5 από Amazon – Βρήκαν τοστιέρες αντί για κονσόλες

Επίσημη απάντηση από την εταιρία
21 Νοεμβρίου 2020 10:26
Σάλος με τις παραγγελίες του PS5 από Amazon – Βρήκαν τοστιέρες αντί για κονσόλες

Απίστευτα απογοητευμένοι δήλωσαν πολλαπλοί καταναλωτές που προέβησαν σε προ-παραγγελία του PlayStation 5 από το Amazon Αγγλίας. Συγκεκριμένα, αν και αρχικά έμοιαζαν τυχεροί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την περιζήτητη κονσόλα της Sony, προς εκπλήξεως βρέθηκαν δεκάδες πελάτες του καταστήματος. Ανοίγοντας τα δέματά τους, αντίκρισαν στο εσωτερικό παιδικά παιχνίδια, συσκευές για την κουζίνα, όπως γκριλιέρες, μέχρι και συσκευές για μασάζ ποδιών.

Τα περιστατικά έμοιαζαν τόσο ακραία αρχικά που έγειραν υποψίες. Ωστόσο, οι αναφορές άρχισαν να πληθαίνουν τόσο που η εταιρία αναγκάστηκε να απαντήσει δημοσίως. Μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του Push Square, Anthony Dickens, αλλά και η παρουσιάστρια του MTV, Bex April May, αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν το γύρο του διαδικτύου μέσω του Twitter.

Το Amazon παραχώρησε δηλώσεις στο Eurogamer, τονίζοντας πως διεξάγει έρευνα για να ανακαλύψει τι συνέβη. Συγκεκριμένα, αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε:

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους και αυτό φαίνεται πως δε συνέβη για ένα μικρό ποσοστό αυτών των παραγγελιών. Λυπούμαστε πολύ γι' αυτό και ερευνούμε τι ακριβώς συνέβη. Προσεγγίζουμε κάθε πελάτη που είχε πρόβλημα και ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Οποιοσδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα με οποιαδήποτε παραγγελία μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για βοήθεια.

Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας σε μια τέτοια περίπτωση; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!