Το νέο ray-tracing βίντεο του Cyberpunk 2077 ρίχνει σαγόνια!

Ολόφρεσκα gameplay πλάνα
21 Νοεμβρίου 2020 08:46
Το νέο ray-tracing βίντεο του Cyberpunk 2077 ρίχνει σαγόνια!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Πλέον η κυκλοφορία του μοιάζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και έτσι η CD Projekt συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος.

Αναλυτικότερα,  η πολωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις ανανεωμένες απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού πριν μερικές ώρες. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για αυτές πατώντας εδώ. Συνεχίζοντας την παρουσίαση της PC έκδοσης του τίτλου, η ομάδα συνεργάστηκε με την Nvidia για να δημοσιεύσει ένα νέο gameplay βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε μερικά «RTX ON» πλάνα που έχουν τραβηχτεί από μια GeForce RTX 30 Series κάρτα γραφικών και πραγματικά ρίχνουν σαγόνια.

Ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού δείχνει άκρως εντυπωσιακός και ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, όπως ray-traced diffuse illumination, ray-traced reflections, ray-traced ambient occlusion, αλλά και ray-traced shadows. Μάλιστα, οι κάτοχοι NVIDIA καρτών θα έχουν και την επιλογή του DLSS.

Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, λοιπόν, δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα και στα PS5 και Xbox Series X | S, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.