Σάρωσε το Assassin’s Creed: Valhalla - Το μεγαλύτερο ντεμπούτο της σειράς

Τρομερή επιτυχία για τον open-world τίτλο
20 Νοεμβρίου 2020 19:47
Σάρωσε το Assassin’s Creed: Valhalla - Το μεγαλύτερο ντεμπούτο της σειράς

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου, το Assassin’s Creed Valhalla κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των launch πωλήσεων της σειράς. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι πούλησε στο ντεμπούτο του περισσότερο απ’ οποιοδήποτε άλλο του franchise, ενώ συγχρόνως είναι και ο τίτλος με το καλύτερο PC ντεμπούτο από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία της Ubisoft.

Συγχρόνως, η γαλλική εταιρία μοιράστηκε και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά. Μέχρι στιγμής οι παίκτες έχουν διανύσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια χιλιόμετρα, έχουν χτίσει πάνω από 55 εκατομμύρια κτίρια στο Settlement τους και έχουν νικήσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια παιχνίδια του Orlog (mini-game). Τέλος, η κοινότητα έχει κερδίσει πάνω από 1.8 εκατομμύρια flyting μονομαχίες.

O Julien Laferrière, producer του Assassin’s Creed Valhalla, δήλωσε επί τη ευκαιρία:

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για την ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους παίκτες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans για την απίστευτη υποστήριξη.  Η κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας ήταν πραγματικός άθλος για τις ομάδες μας και είναι φανταστικό που βλέπουμε τους παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι τόσο πολύ. Η κυκλοφορία του είναι μόνο η αρχή και έχουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον του Assassin's Creed Valhalla που θα κρατήσουν τους παίκτες βυθισμένους στο έπος των Βίκινγκ για πολύ καιρό ακόμα.

Το Assassin’s Creed: Valhalla είναι διαθέσιμο στα Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PS4, Stadia, Amazon Luna και PC μέσω των Ubisoft Store και Epic Games Store.