Το Football Manager 2021 φτάνει τον Δεκέμβριο στο Xbox

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
20 Νοεμβρίου 2020 14:56
Το Football Manager 2021 φτάνει τον Δεκέμβριο στο Xbox

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, μετά από δεκατρία χρόνια απουσίας, η σειρά Football Manager θα κάνει ξανά ποδαρικό στις Xbox κονσόλες. Συγκεκριμένα, το φετινό ποδοσφαιρικό κεφάλαιο της Sports Interactive έκανε το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 24 Νοεμβρίου. Τώρα που η ομάδα κυκλοφόρησε την PC έκδοση, στρέφει την προσοχή της στο Xbox Edition, το οποίο καταφθάνει την 1 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό αποκαλύφθηκαν αναλυτικά οι προδιαγραφές του παιχνιδιού. Η Xbox έκδοση θα υποστηρίζει και το Smart Delivery πρόγραμμα και το Xbox Play Anywhere. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ουσιαστικά ένα κοινό παιχνίδι για τα Xbox One, Xbox Series X | S και Windows 10, με κοινή πρόοδο και ανάγκη για αγορά μόλις μια φορά. Ανάλογα το που παίζετε θα αλλάζουν και τα γραφικά, όπως και άλλες υποστηριζόμενες λειτουργίες, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά μέσα από τον πίνακα που ακολουθεί.

Παράλληλα, η ομάδα γνωστοποίησε πως έχει προσαρμόσει ειδικά το UI για τις κονσόλες, κάνοντας εύκολη την πλοήγηση στα πολλαπλά μενού. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για την Xbox έκδοση του παιχνιδιού πατώντας εδώ.