Τέσσερα νέα βίντεο από το Cyberpunk 2077 κάνουν την αναμονή ανυπόφορη!

Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο
19 Νοεμβρίου 2020 19:42
Τέσσερα νέα βίντεο από το Cyberpunk 2077 κάνουν την αναμονή ανυπόφορη!

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και η CD Projekt Red είπε να ανεβάσει το hype στα ύψη. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο YouTube account του παιχνιδιού, δημοσιεύτηκαν ολοκαίνουργια βίντεο με τον… Johnny Silverhand aka Keanu Reeves.

Το στούντιο πίσω από τα The Witcher παρουσίασε νέα πλάνα από τη Night City, που εστιάζουν στον Johnny Silverhand που τον υποδύεται ο Keanu Reeves, ο οποίος μάλιστα θα είναι και playable χαρακτήρας. Στη συνέχεια έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα πεντάλεπτο gameplay trailer που δείχνει κάποιες πτυχές του παιχνιδιού, όπως διάφορα skills, το gunplay, ενώ παράλληλα παίρνουμε και μια μικρή γεύση για το πώς είναι ο κόσμος έξω από τη Night City.

Το 3ο βίντεο μάς πηγαίνει στα "παρασκήνια" του τίτλου, πάλι με τον Reeves, να μεταφέρει τις εντυπώσεις του για το πώς ενσάρκωσε αυτόν τον ρόλο που έχει αφήσει ήδη τη δική του σφραγίδα, από την αποκάλυψή του στην E3 2019 και έπειτα. Το 4ο και τελευταίο μάς ταξιδεύει στις μουσικές επιλογές του soundtrack για να σας κρατούν συντροφιά σε αυτό το ταξίδι, όπως είναι μερικά πρωτότυπα κομμάτια, καθώς και τους σταθμούς όταν θα οδηγείτε στη Night City.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Η CD Projekt έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αρχικά ο τίτλος θα παίζει μέσω backwards compatibility στα PS5 και Xbox Series X, με το ολοκληρωμένο next-gen update να έχει δρομολογηθεί για το 2021. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.