Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 6! 

Ακόμη ένα leak από το Microsoft Store

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 6!

Στα τέλη του Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το Far Cry 6 της Ubisoft θα καθυστερήσει να φτάσει στα χέρια σας, λόγω της πανδημίας. Τότε, η γαλλική εταιρία είχε δώσει ένα ευρύτερο παράθυρο κυκλοφορίας, που ήταν ο Απρίλιος 2021 μέχρι τον Μάρτιο 2022. Τώρα, ένα leak που έγινε μέσα από το Microsoft Store, αποκαλύπτει πότε ακριβώς θα έρθει ο επερχόμενος τίτλος.

Συγκεκριμένα, αν μπείτε και εσείς οι ίδιοι στο Microsoft Store θα διαπιστώσετε ότι το Far Cry 6 αναμένεται στις 26 Μαΐου 2021. Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αφού παλιότερα είχαμε δει κι άλλα leaks από το ψηφιακό κατάστημα της αμερικανικής εταιρίας, όπως ήταν η ημερομηνία των Mafia 1 + 2 Definitive Edition, καθώς και του Immortals Fenyx Rising.

Για την ιστορία, η Ubisoft είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι το Far Cry 6 τόσο στο Xbox Series X, όσο και στο PlayStation 5 θα τρέχουν σε 4K ανάλυση και 60FPS και θα προσφέρουν δωρεάν upgrade στη νέα γενιά, αν προβείτε σε αγορά της έκδοσης των προηγούμενων κονσολών (Xbox One και PS4).

Το Far Cry 6 όπως όλα δείχνουν θα καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Μαίου 2021, για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Google Stadia. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

2 σχολιο(α)