Ακόμη δεν κυκλοφόρησε και η Ubisoft ανακοίνωσε τρία DLC για το Immortals Fenyx Rising (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το Season Pass trailer του παιχνιδιού
18 Νοεμβρίου 2020 12:03
Ακόμη δεν κυκλοφόρησε και η Ubisoft ανακοίνωσε τρία DLC για το Immortals Fenyx Rising (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το Immortals Fenyx Rising και η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer με το Season Pass του παιχνιδιού. Η open-world περιπέτεια της γαλλικής εταιρίας αναμένεται πολύ σύντομα και όπως όλα δείχνουν εκτός από την αρχαία Ελληνική μυθολογία, θα φέρει και την κινέζικη μέσα από DLC.

Όπως έγινε γνωστό, η Ubisoft θέλει μελλοντικά να επεκτείνει το σύμπαν του τίτλου με τρία main expansions (+ διάφορα άλλα καλούδια) που θα έρθουν και θα εμπλουτίσουν τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising. Tο πρώτο να ονομάζεται “A New God” με την Fenyx να βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες δοκιμασίες, εχθρούς και γρίφους και αφού κάνει «χάρες» σε μερικούς Θεούς του Ολύμπου θα έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο τον Δία.

Το 2ο πακέτο επέκτασης είναι το “Myths of the eastern realm” και θα αφήσει για λίγο την ελληνική μυθολογία και θα δώσει τη δυνατότητα στον παίκτη να εξερευνήσει την κινέζικη μυθολογία, με άλλον χαρακτήρα σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Το 3ο DLC ακούει στο όνομα “The Lost Gods” με όλο τον κόσμο να φτάνει στο χείλος του γκρεμού, αφού εκτός από κατακλυσμούς, πολλοί θεοί έχουν αφήσει τον Όλυμπο, με σκοπό της Ash (νέα παίκτρια) να συνεργάζεται με την Fenyx για να επαναφέρουν την ισορροπία στον κόσμο.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να καταφθάσει για Stadia, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, PC και Nintendo Switch στις 3 Δεκεμβρίου. Δείτε το post-launch trailer μέσα από τον player παρακάτω.