Το Star Wars εισβάλλει στο Minecraft με ένα τεράστιο DLC

Και δε λείπει ο Baby Yoda!
17 Νοεμβρίου 2020 17:54
Το Star Wars εισβάλλει στο Minecraft με ένα τεράστιο DLC

Δύο γιγαντιαία franchises, ένα από τον χώρο του gaming και ένα κατά βάση από τον κινηματογράφο, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Ναι, το Star Wars εισβάλει στο Minecraft, στη μεγαλύτερη συνεργασία που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ο ‘τετραγωνισμένος’ τίτλος.

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει διάφορα πακέτα με skins από γνωστούς χαρακτήρες του sci-fi σύμπαντος που είχαν γνωρίσει τρομερή επιτυχία. Τώρα, η Mojang Studios σε συνεργασία με την Disney και την Lucasfilm ανέπτυξαν ένα ειδικό Star Wars DLC, το οποίο δεν περιλαμβάνει απλά ολοκαίνουργια skins, αλλά και οχήματα, πλάσματα, τοποθεσίες, πλανήτες και πολλά ακόμη Star Wars καλούδια, ακόμη και από το πρόσφατο Mandalorian.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Minecraft Star Wars DLC θα προσφέρει έναν «επικό» ήδη κατασκευασμένο κόσμο με Star Wars θεματολογία και με κλασσικές τοποθεσίες από τα A New Hope, The Empires Strikes Back, Return of the Jedi και The Mandalorian. Μάλιστα, πέρα από τα skins των χαρακτήρων και τα αλλαγμένα mobs, ολόκληρο το UI και ο ήχος του παιχνιδιού θα είναι Star Wars θεματολογίας. Τέλος, θα συνοδεύεται και από ένα construction kit για να δημιουργήσουν και μόνοι τους οι παίκτες τις δικές του αγαπημένες σκηνές ή οποιαδήποτε άλλη Star Wars έμπνευση.

Αναλυτικότερες πληροφορίες και περισσότερες εικόνες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars πατώντας εδώ.