Και στο PS4 το νέο God of War: Ragnarok; - Τι απαντάει η Sony;

Νέες δηλώσεις από τον Jim Ryan
17 Νοεμβρίου 2020 17:04
Και στο PS4 το νέο God of War: Ragnarok; - Τι απαντάει η Sony;

Αν και αρχικά έμοιαζε πως τα αποκλειστικά παιχνίδια των PlayStation Studios, όπως για παράδειγμα το Horizon Forbidden West και το Marvel's Spider-Man: Miles Morales θα κυκλοφορούσαν αποκλειστικά και μόνο στο PlayStation 5, τελικά και η Sony υιοθέτησε μια cross-gen προσέγγιση, ανακοινώνοντας πως και οι δύο εν λόγω τίτλοι, μαζί με άλλα παιχνίδια της, θα έρθουν στο PlayStation 4. Αυτό έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι θα συμβεί με το επερχόμενο God of War, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ούτε τελική ονομασία, για αυτό και το αποκαλούμε ως God of War: Ragnarok, με βάση την χαρακτηριστική φράση που έγραφε το trailer ανακοίνωσής του.

Στο πλαίσιο μίας ολοκαίνουργιας συνέντευξης που παραχώρησε στο The Telegraph, το μεγάλο αφεντικό του PlayStation Jim Ryan, αρνήθηκε να δώσει απάντηση για το εν λόγω θέμα. Συγκεκριμένα, το μέσο τον ρώτησε αν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το νέο God of War θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 και η απάντησή του ήταν η εξής:

Συγνώμη. Δεν έχω κάτι να πω σχετικά με αυτό σήμερα.

Η αινιγματική απάντηση του Ryan δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ερμηνεία. Η Sony έχει δηλώσει πως σκοπεύει να συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα την υποστήριξη για το PS4, αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει αυτή η μεταβατική περίοδος.