Η retail έκδοση του Cyberpunk 2077 θα αποτελείται από δύο Blu-Ray

Καθώς και επιπλέον καλούδια
17 Νοεμβρίου 2020 17:45
Η retail έκδοση του Cyberpunk 2077 θα αποτελείται από δύο Blu-Ray

Απ’ ότι φαίνεται, η φυσική έκδοση του Cyberpunk 2077 που θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών στις 10 Δεκεμβρίου, θα αποτελείται από δυο Blu-Ray δίσκους. Η αποκάλυψη έρχεται μέσω του χρήστη Mikeymorphin, ο οποίος μοιράστηκε με ανάρτηση στο Reddit μια φωτογραφία του προωθητικού υλικού όπως και των παρελκόμενων που ήρθαν στο κατάστημα το οποίο εργάζεται.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το παιχνίδι θα περιέχει μια συλλογή από αυτοκόλλητα, καρτ-ποστάλ, έναν χάρτη και πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο, τα οποία προς αποφυγή ίσως spoiler μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.  

Όπως έχει επιβεβαιωθεί, το παιχνίδι αναμένεται να έχει μέγεθος λιγότερο από 200GB κατά το install του. Επίσης, όπως προέκυψε από τις PC απαιτήσεις που αποκαλύφθηκαν νωρίτερα φέτος, απαιτούνται περίπου 70GB ελεύθερου χώρου και προτείνεται ο δίσκος εγκατάστασης να είναι τύπου SSD. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν τώρα, εικάζεται πως ακολουθείται η προσέγγιση του Red Dead Redemption 2, στο οποίο ο ένας δίσκος είναι απλά για την εγκατάσταση και ο άλλος περιέχει το υπόλοιπο παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.