Ξεκινήστε ένα μεγάλο ταξίδι για την Αγγλία στο Assassin’s Creed Valhalla! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμη ήδη η νέα περιπέτεια της Ubisoft
11 Νοεμβρίου 2020 12:09
Ξεκινήστε ένα μεγάλο ταξίδι για την Αγγλία στο Assassin’s Creed Valhalla! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε εχθές, 10 Νοεμβρίου και η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του τίτλου, για να το γιορτάσει. Ο περιπέτειες του/της Eivor έχουν πλέον ξεκινήσει, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 19 Νοεμβρίου θα έρθει και στη next-gen κονσόλα της Sony, όταν αυτή κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου (για τη χώρα μας).

Ο/η Eivor θα ξεκινήσει, λοιπόν, ένα μεγάλο ταξίδι από τη Νορβηγία με τους Βίκινγκ για να εγκατασταθούν σε νέα εδάφη στην Αγγλία, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Σε αυτό το ταξίδι, ο παίκτης θα ανακαλύψει πολλά κρυμμένα μυστικά και θα ξεκινήσει μια νέα μυστήρια ιστορία για το franchise.

To Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί από τις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Στις 19 του μήνα θα είναι διαθέσιμο και για τους κατόχους του PlayStation στη χώρα μας. Δείτε το launch trailer μέσα από τον player παρακάτω.