Ο The Rock μοιράζει Xbox Series X σε νοσοκομεία με παιδιά

Πάνω από 50,000 παιδιά θα παίξουν μέσα στο 2021
10 Νοεμβρίου 2020 14:32
Ο The Rock μοιράζει Xbox Series X σε νοσοκομεία με παιδιά

Συνεχίζοντας την πολύχρονη συνεργασία του με το Xbox, η οποία πλέον μετρά πάνω από δύο δεκαετίες, ο Dwayne “The Rock” Johnson για άλλη μια φορά συμμετέχει σε μια φιλανθρωπική ενέργεια. Συγκεκριμένα, με αφορμή το ντεμπούτο των νέων κονσολών Xbox Series X και Xbox Series S, ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood συνεργάστηκε με τη Microsoft και τον οργανισμό Gamers Outreach, για να μοιράσει σε 20 νοσοκομεία με παιδιά τις πρώτες custom Xbox Series X κονσόλες.

Όπως και στο παρελθόν, το Gamers Outreach έχει ετοιμάσει ειδικά Karts που είναι εξοπλισμένα με μια οθόνη και ένα Xbox Series X πάνω σε μια πλατφόρμα με ροδάκια, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να παίξουν και παιδιά που δε μπορούν να φύγουν από το νοσοκομείο. Μάλιστα, οι κονσόλες έχουν ξεχωριστό σχεδιασμό, αφού έχουν το Brahma Bull λογότυπο του The Rock και γράφουν το εξής μήνυμα:

“Keep smiling and have fun. Love, Dwayne “The Rock” Johnson”

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία αυτή δε θα σταματήσει στις 20 κονσόλες, με τη Microsoft να ανακοινώνει πως σκοπεύει μέσα στον επόμενο χρόνο να δώσει τη δυνατότητα σε πάνω από 50,000 παιδιά να παίξουν σε διάφορα νοσοκομεία της Αμερικής.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.