Χαμός από villains στο launch trailer του Spider-Man Miles Morales!

Καταιγιστική δράση λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του
10 Νοεμβρίου 2020 08:30
Χαμός από villains στο launch trailer του Spider-Man Miles Morales!

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί σε εννέα μέρες στη χώρα μας και η Sony μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το Spider-Man: Miles Morales. Ο τίτλος των PS5 και PS4 είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί και μέσα από ένα δίλεπτο βίντεο παίρνουμε μια αρκετά καλή δόση από το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ο νεαρός Miles, λοιπόν, δείχνει αρκετά εκνευρισμένος, αφού του τυχαίνουν συνέχεια αναποδιές, μάλιστα, βλέπουμε και αρκετούς από τους villains που θα συναντήσουμε σε αυτή την περιπέτεια, καθώς και πολύ σημαντικούς χαρακτήρες που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην υπόθεση. Φυσικά, δε λείπει και η καταιγιστική δράση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι θα έρθει με ελληνικά μενού και ελληνικούς υπότιτλους, ενώ παράλληλα το νέο UX του PS5 θα υποστηρίζει και αυτό την ελληνική γλώσσα. Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Miles Morales.

Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 19 Νοεμβρίου για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.