Μην περιμένετε να έρθει σύντομα το Horizon Forbidden West

Αναμένεται στο δεύτερο μισό 2021
09 Νοεμβρίου 2020 20:02
Μην περιμένετε να έρθει σύντομα το Horizon Forbidden West

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του PlayStation 5 που έρχεται σε λίγες ημέρες, η Sony μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο με ονομασία, “New Worlds To Explore”. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σποτ, με όλα τα επερχόμενα παιχνίδια της κονσόλας, ανάμεσά τους τον launch τίτλο, Spider-Man: Miles Morales, αλλά και μελλοντικές κυκλοφορίες όπως το Horizon Forbidden West.

Ωστόσο, αυτό το βίντεο ίσως κρύβει μια μικρή αποκάλυψη που έχει να κάνει με τη νέα περιπέτεια της Aloy. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του βίντεο, αναγράφεται ότι το"Forbidden West" αναμένεται στο δευτερο μισό του 2021, επομένως ίσως και να μην κυκλοφορήσει στα ράφια μέχρι την ερχόμενη άνοιξη. Προς το παρόν, δεν έγινε γνωστό αν θα καταφθάσει στα PS4 και PS5 την ίδια ημέρα.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου στη χώρα μας και πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Sony Hellas που αποκαλύπτει ότι η κονσόλα και μερικά παιχνίδια της θα έρθουν στα ελληνικά.