Επίσημο: Tο PS5 θα έρθει με ελληνικό μενού

Πολλοί τίτλοι θα «μιλούν» ελληνικά και άλλοι θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους
09 Νοεμβρίου 2020 16:25
Επίσημο: Tο PS5 θα έρθει με ελληνικό μενού

Το PlayStation 5 βρίσκεται μια ανάσα μακριά μέχρι να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών και εμείς είχαμε από νωρίς τη δυνατότητα να μάθουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσον αφορά την κονσόλα της Sony. Συγκεκριμένα, μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που λάβαμε, επιβεβαιώθηκε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει με πλήρως εξελληνισμένο μενού (UX όπως ονομάζεται), όπως είχε γίνει πριν χρόνια και στο PS4. Αυτό ισχύει τόσο για την «ψηφιακή έκδοση», όσο και την έκδοση του PS5 με το Ultra HD Blu-Ray.

Εκτός από το παραπάνω που θα κάνει φιλικότερη την εμπειρία στους Έλληνες gamers, η Sony Hellas επιβεβαίωσε ότι ορισμένοι από τους πιο αναμενόμενους τίτλους του PS5, όπως είναι το Marvel's Spider Man: Miles Morales, θα κυκλοφορήσει με τη δυνατότητα επιλογής μενού και υποτίτλων στα ελληνικά.

Επίσης, το Sackboy: A Big Adventure θα καταφθάσει μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων, ενω στη λίστα περιλαμβάνεται και το Astro’s Playroom, το οποίο θα είναι διαθέσιμο επίσης στα ελληνικά.

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου στην Ελλάδα, με το PlayStation 5 Digital Edition να ανέρχεται στα €399 και το μοντέλο με το Ultra HD Blu-Ray στα €499. Μέσα από τον player παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το δικό μας review για τη next-gen κονσόλα της Sony.