Επίσημη η remastered τριλογία του Mass Effect - Έρχεται τo 2021

Αυτό που ζητούσαν οι fans έγινε πραγματικότητα!
07 Νοεμβρίου 2020 19:10
Επίσημη η remastered τριλογία του Mass Effect - Έρχεται τo 2021

Μετά τις πολύ έντονες φήμες των τελευταίων μηνών, η Bioware μαζί με την ΕΑ επιτέλους ανακοίνωσαν αυτό που ζητούσαν οι fans του Mass Effect εδώ και χρόνια. Ο λόγος γίνεται για μια remastered έκδοση της τριλογίας που άφησε τη δική της σφραγίδα στη βιομηχανία, με ένα franchise που αγαπήθηκε από εκατομμύρια gamers ανα τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο Twitter του franchise ανακοινώθηκε το Mass Effect: Legendary Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2021 και έρχεται με όλα τα καλούδια που είχαν ήδη τα παιχνίδια και όχι μόνο, αφού θα υπάρχουν και νέα weapons, armors, αλλά και packs.

Οι νέες εκδόσεις θα έρθουν με 4K ανάλυση, καλύτερα textures, shaders, εφέ και μοντέλα χαρακτήρων, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται διαθέσιμα και όλα τα DLCs που υπήρχαν ήδη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τα PC, PS4 και Xbox One, η ομάδα ανάπτυξης θα φέρει την remastered έκδοση και στη νέα γενιά κονσολών.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή ματιά από το teaser της Bioware:

Επίσης, επισημοποιήθηκε πως το επόμενο Mass Effect βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με μια teaser εικόνα. 

Το Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 για PC, Xbox One και PS4, με τις ακόμη πιο αναβαθμισμένες εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X | S να ακολουθούν. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.