Τα modes του Destruction AllStars αποκαλύπτονται (BINTEO)

Ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από τον τίτλο
07 Νοεμβρίου 2020 09:10
Τα modes του Destruction AllStars αποκαλύπτονται (BINTEO)

Μπορεί η κυκλοφορία του Destruction AllStars να πήρε παράταση για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Lucid Games από το να μοιραστεί νέες πληροφορίες και gameplay πλάνα από το πόνημά της.

Το στούντιο μέσω του PlayStation Blog αποκάλυψε τα νέα game modes που θα δούμε μόλις κυκλοφορήσει ο τίτλος. Πρόκειται, λοιπόν, για τα Mayhem, Carnado, Stockpile και Gridfall, στα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε solo, σε ομάδα με AI ή με άλλους σε online multiplayer περιβάλλον. Πιο αναλυτικά, το Mayhem περιγράφεται ως κλασικό deathmatch, στο οποίο οι παίκτες θα κερδίζουν πόντους προκαλώντας ζημίες ή καταστρέφοντας πλήρως τα οχήματα των αντιπάλων μέσα σε ένα χρονικό όριο.

Το Carnado είναι παρόμοιο με το παραπάνω mode, προσθέτοντας το στοιχείο του κινδύνου και της ανταμοιβής. Το Stockpile από την άλλη, μοιάζει με το γνωστό από άλλα παιχνίδια capture the flag, όπου στη θέση της σημαίας οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν από άλλους παίκτες το Gear καταστρέφοντας ή εμβολίζοντας το όχημά τους. Το Gridfall από την άλλη, θα τοποθετεί 16 παίκτες αντιμέτωπους σε μια αρένα, η οποία ολοένα θα μικραίνει με στόχο να μείνει μόνο ένας.  

Το Destruction AllStars αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2021 αποκλειστικά για το PS5. Το παιχνίδι έρθει σε free-to-play μοντέλο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus για δύο ολόκληρους μήνες. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player παρακάτω.