Μπορεί να χαθείτε φτιάχνοντας τον χαρακτήρα σας στο Demon's Souls - Πάνω από 16 εκ. συνδυασμοί!

Νέες πληροφορίες απευθείας από το PlayStation Blog
06 Νοεμβρίου 2020 15:55
Μπορεί να χαθείτε φτιάχνοντας τον χαρακτήρα σας στο Demon's Souls - Πάνω από 16 εκ. συνδυασμοί!

Είμαστε πλέον λίγες ήμερες μακριά από την κυκλοφορία του Demon’s Souls Remake, αλλά και του PlayStation 5, και η Sony δημοσίευσε μερικές νέες πληροφορίες από το πόνημα της Bluepoint Games. Όπως μάθαμε μέσα από το PlayStation Blog, ο τίτλος εκτός από τον οπτικοακουστικό τομέα (όπως είναι προφανές), έχει δει μεγάλη βελτίωση όσον αφορά το Character Creation.

Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας μέσα από 16 εκατομμύρια παραλλαγές, καθώς έχουν προστεθεί τόσες πολλές επιλογές για κάθε γούστο, μέσα από μια τεράστια ποικιλία χαρακτηριστικών προσώπου και όχι μόνο.

Πόνταρε πολύ, λοιπόν, η Bluepoint στην εμφάνιση του χαρακτήρα σας, αφού παράλληλα με αυτό, δημιούργησε και ένα πολύ εμπλουτισμένο Photo Mode για...εφιαλτικές φωτογραφίες! Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να τραβήξετε in-game εικόνες κρύβοντας τα όπλα και τα κράνη που θα φοράτε, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να κρύψετε και τον χαρακτήρα αν θέλετε να βγάλετε ένα εντυπωσιακό τοπίο.

Όπως έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια, έτσι και εδώ, θα μπορείτε να τραβήξετε selfie και να την ανεβάσετε στα social media σας, αλλάζοντας τις εκφράσεις προσώπου του χαρακτήρα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και διάφορων φίλτρων.

Δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Demon's Souls Remake | PS5 | Unboxholics.com

Το Demon’s Souls αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 19 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που θα έρθει στην αγορά και το PlayStation 5.